Κάθε εμπόδιο για καλό!

καθε εμποδιο για καλο

Όπως ίσως γνωρίζετε, συμμετέχω κι εγώ όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοι σε διάφορα μουσικά site, προωθώντας κι εγώ τη μουσική μου και τα τραγούδια μου.

Σε ένα από αυτά λοιπόν και συγκεκριμένα στο musicwave.gr γνώρισα διάφορους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μουσική, το τραγούδι, τους στίχους κτλ. Ένας από αυτούς είναι και ο Άγγελος Ξενίδης ο οποίος γράφει στίχους. Σε μια συζήτηση που είχαμε που ζήτησε αν ήθελα και μπορούσα να πάρω κάποιον στίχο του και να του βάλω μουσικούλα να γίνει ένα τραγουδάκι. Εγώ συμφώνησα αλλά για να είμαι ειλικρινής ξεχάστηκα για αρκετό καιρό μιας και τα προβλήματα πάσης φύσεως (οικονομικά, εργασιακά, προσωπικά) δε μου άφηναν καθόλου, όχι ελεύθερο χρόνο, αλλά ελεύθερο "χώρο" στο μυαλό μου να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο!

Αφού λοιπόν πέρασε αρκετός καιρός ήρθε ένα μήνυμα στο facebook (δυστυχώς έχω κι εγώ smiley ) από τον Άγγελο ρωτώντας με αν τελικά έχω κάνει κάτι! Πραγματικά η ζωή μου πήγαινε τόσο χάλια που δεν είχα καν διάθεση όλον αυτόν τον καιρό να ασχοληθώ με τη μουσική γενικότερα. Όμως εκείνη τη στιγμή είπα: "Ε δεν πάει άλλο... θα κάνω κάτι με το ζόρι μπας και ξεβαλτώσω" . Μπαίνω λοιπόν στο προφίλ του Άγγελου στο musicwave κι αρχίζω να διαβάζω στίχους του. Το είχα κάνει και πιο παλιά και μου άρεσε το γράψιμό του όπως και κάποιων άλλων παιδιών. Με το που διαβάζω λοιπόν αυτό το ... κάθε εμπόδιο για (σε) καλό, έφαγα φλας. Λέω "Εδώ είμαστε! Έτσι πρέπει να βλέπω την ζωή". Και κάθομαι επι τόπου να του βάλω μουσικούλα!

Μέχρι το απογευματακι είχα τελειώσει. Μια κιθαρούλα έβαλα μόνο απλά για να πάρει το δρόμο του. Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και πραγματικά χάρηκα για πολλούς λόγους όπως μπορείς να καταλάβεις! Επιτέλους "κινηθήκαν τα γρανάζια". Το φτιάχνω λοιπόν mp3 και του το στέλνω. Του άρεσε κι εκείνου και είπαμε να το φτιάξουμε πια ενορχηστρωμένο. Λεφτά βέβαια για studio δεν υπήρχαν (ούτε υπάρχουν) οπότε του "ότι μπορώ να κάνω σπίτι με το υποτυπώδες home studio που έχω - pc, ηχεία monitor, εξωτερική κάρτα ήχου, μικρόφωνο. Τέλος. Συμφωνήσαμε λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι αυτό το τραγούδι που δε σου κρύβω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μου μιας και ...

  • Πρώτον ήρθε σε κρίσιμη στιγμή
  • Δεύτερον με εκφράζει και..
  • Τρίτον είναι η πρώτη μου απόπειρα ενορχήστρωσης στο σπίτι

Έτσι λοιπόν βγήκε το αποτέλεσμα που βλέπεις ή μάλλον μπορείς να ακούσεις κι ελπίζω να υπάρξη και συνέχεια...  Εννοείται ότι τα σχόλια και οι γνώμες σας είναι ευπρόσδεκτα, καθώς επίσης αν σας άρεσε κάντε Like στην παρακάτω σελίδα του τραγουδιού!

 

 

 

 

Καλή ακρόαση

 


 

 
 

Επικοινωνία

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ελλάδα
Πειραιάς, Καλλίπολη 89113

Copyright © 2013 Γιάννης Χαλκιάς † Yiannis Chalkias Official Site.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.